Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Eliminator 2020

Ο Περικλής Ηλίας στους άνδρες, η Αλεξάνδρα Αδάμ στις γυναίκες, ο Αναστάσιος Αλειφερόπουλος στους εφήβους, ο Ευστάθιος Ακριτίδης στους παίδες και η Πελαγία Τσαμανδάνη στις κορασίδες, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Eliminator 2020 που διοργάνωσε η ΕΟΠ στο Ρέθυμνο.

Στους άνδρες elite τον Περικλή Ηλία (ΠΣ Κρόνος) ακολούθησαν στο βάθρο ο Ηλίας Τσορτουκτσίδης (ΒΑΟ) και ο Χαράλαμπος Καστραντάς (ΑΕΚ).

Στις γυναίκες 17+ (elite-juniors) μετά την Αλεξάνδρα Αδάμ (ΠΣ Μάνδρας «Δυτική Ακτή») τερμάτισαν η Ελευθερία Γιάχου (ΠΣ Κρόνος) και η Ειρήνη-Μαρία Καρούσου (ΠΣ Κρόνος).

Στους εφήβους στο βάθρο ανέβηκαν ο Αναστάσιος Αλειφερόπουλος (ΠΟ Βόλος), ο Νικηφόρος Αρβανίτου (ΑΟ Θησέας) και ο Εμμανουήλ Γιουργούλης (ΠΣ Κρόνος).

Στους παίδες πίσω από το νικητή Ευστάθιο Ακριτίδη (ΑΣ ο Ποδηλάτς) τερμάτισαν ο Χαράλαμπος Φυνάνης (ΑΣ ο Ποδηλάτης) και ο Περικλής Λαγός (ΠΣ Τρικάλων).

Στις κορασίδες τις πρώτες τρεις θέσεις κατέκτησαν Πελαγία Τσαμανδάνη (ΑΣ Ιερισσού), η Βασιλική Φραγκιουδάκη (ΑΟ Κύδων) και η Αθηνά Τζουλάκη (ΠΑΣ Ρεθύμνης Άτλας).

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Eliminator διοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας (ΕΟΠ) σε συνεργασία με τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο Ρεθύμνης «Άτλας», στον λόφο του Προφήτη Ηλία (Πευκάκια) με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης, του Δήμου Ρεθύμνης και του Επιμελητηρίου Ρεθύμνου.

Ακολουθούν τα αναλυτικά αποτελέσματα:

20_ΠΠ_ELIMINATOR_Results

Πηγή: http://hellenic-cycling.gr