Πρόγραμμα αγώνων Άπειρου Ηγουμενίτσας 2020

O νεοσύστατος Ποδηλατικός Όμιλος Άπειρος Ηγουμενίτσας έρχεται δυναμικά με το νέο έτος και διοργανώνει για δεύτερη φορά αγώνες ποδηλασίας στην περιοχή της Θεσπρωτίας!

Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη της περιοχής της Ηγουμενίτσας και της Θεσπρωτίας γενικότερα, αφετέρου η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας.

Πρόκειται για επτά αγώνες σε οκτώ πόλεις της βόρειας Ελλάδας που συνδιοργανώνονται από τον Ποδηλατικό Όμιλο Άπειρο και τον Δήμο Ηγουμενίτσας με την κύρια υποστήριξη του Podilato.eu και της Περιφέρειας Ηπείρου. Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαρτίου 2020 στην πλατεία δημαρχείου της Ηγουμενίτσας και θα είναι τύπου XCO (Cross Country Olympic).

Οι αγώνες αποτελούν μέρος ενός θεσμού/κυπέλλου 8 αγώνων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας που διοργανώνονται υπό τη σκέπη του podilato.eu.

Κυπελλούχος είναι ο αθλητής που στο τέλος των αγώνων θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία στην Κατηγορία του. Η βαθμολογία είναι ενιαία, δηλαδή αθροίζονται βαθμοί από αγώνες δρόμου, Ορεινής Ποδηλασίας, Επίσημους και Open.

Η διαδρομή είναι σχεδιασμένη από ανθρώπους που έχουν μεράκι και αγάπη για την ποδηλασία, με πολλά χρόνια εμπειρίας πάνω στο αντικείμενο και συμμετοχή σε πάρα πολλούς αγώνες και θα αποζημιώσει τους φίλους του ΜΤΒ χωρίς να έχει επικίνδυνα σημεία, αλλά ταυτόχρονα θα βοηθήσει και τους αθλητές να βελτιώσουν την τεχνική τους κατάρτιση.

Δείτε το πρόγραμμα:

Πηγή: cycle365.gr