Cape Epic 2023 ανασκόπηση

Ποδηλάτες από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν στο Meerendal Wine Estate την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 για να δοκιμάσουν τους εαυτούς τους στις εναρκτήριες απαιτήσεις της 19ης έκδοσης του Absa Cape Epic. Όπως επιβάλει η παράδοση, το Absa Cape Epic ξεκίνησε με μια ομαδική χρονομέτρηση – Πρόλογος – μια ευκαιρία για τους ερασιτέχνες να δοκιμάσουν τα πόδια τους και μια ευκαιρία για τις ελίτ ομάδες να μετρήσουν τους αντιπάλους τους. Μέσα στις επόμενες ημέρες εξελίχθηκε ένας συγκλονιστικός αγώνας, άξιος της φήμης της διοργάνωσης, ο οποίος ολοκληρώθηκε στις 26 Μαρτίου στο Val De Vie Estate, όπου βραβεύτηκε το νικητήριο ζευγάρι ποδηλατών.

Το 2023 Absa Cape Epic, διάνυσε 658 εξαντλητικά χιλιόμετρα, με 15.775 μέτρα υψομετρικών κατά τη διάρκεια των 8 ημερών αγώνων του που δεν έμοιαζαν με καμία προηγούμενη έκδοση. Το Absa Cape Epic του 2023 εξώθησε κάθε ομάδα σχεδόν στο οριακό σημείο της, σε δοκιμαστικές συνεργασίες τόσο παλιές όσο και νέες και να αντάμειψε όσους ήταν αποφασισμένοι να ξεπεράσουν τις απαιτήσεις του.

Δείτε μια σειρά 8 χορταστικών επεισοδίων που ακολουθούν την εξέλιξη του αγώνα στην ιστοσελίδα του περιοδικού outside πατώντας ΅ΕΔΩ.