Υπηρεσίες προς οργανωτές

Η ιστοσελίδα μας απευθύνεται τόσο στους απλούς φίλους της ορεινής ποδηλασίας όσο και στους οργανωτές αγώνων και εξορμήσεων. 

Αρχικά, εάν παρατηρείτε ότι λείπουν οι εκδηλώσεις σας από τη σελίδα μας, τότε δεχτείτε την απολογία μας και στείλτε μας τις λεπτομέρειες στο web@mtbspot.gr, εννοείται ότι θέλουμε να μας προσθέσετε σε οποιαδήποτε λίστα ενημέρωσης διατηρείτε ώστε στο μέλλον να μην απουσιάσει από την σελίδα μας η δράση σας. Είμαστε σύμμαχοί σας, και θα προβάλλουμε δωρεάν οποιαδήποτε εκδήλωση του χώρου, από μια παρεΐστικη βόλτα λίγων ατόμων μέχρι μεγάλου βεληνεκούς διεθνή αγώνα. Θέλουμε να μπορούν οι επισκέπτες μας να βρίσκουν μια ενδιαφέρουσα βόλτα ανά πάσα στιγμή.

Επίσης, αν είστε οργανωτής και τα διαδικτυακά και η πληροφορική δεν είναι από τα δυνατά σας σημεία, μπορούμε να σας απαλλάξουμε από αυτό το κομμάτι και να αφοσιωθείτε αποκλειστικά στην οργάνωση της εκδήλωσης.

Βασικές παροχές

Μπορούμε να αναλάβουμε την απλή παρουσίαση της δραστηριότητας με όλες τις πληροφορίες (ενσωμάτωση χάρτη, λήψη αρχείου GPX, στατιστικά διαδρομής, στοιχεία επικοινωνίας, φωτογραφίες και βίντεο) που θα μας στείλετε, και εμείς θα εξασφαλίσουμε ότι θα ανεβούν γρήγορα, σωστά και λειτουργικά. Όλα αυτά τα προσφέρουμε δωρεάν, όχι μόνο σε εσάς, αλλά κυρίως στους απλούς λάτρεις του αθλήματος που θα βοηθηθούν.

Σύνθετες παροχές

Μπορούμε επίσης να σας προσφέρουμε και πιο απαιτητικές (από πληροφορικής πλευράς) υπηρεσίες που θα σας λύσουν τα χέρια σε πολλά οργανωτικά θέματα:

  • Ρύθμιση και λειτουργία φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος
  • Τήρηση λίστας συμμετοχών (με online εγγραφή)
  • Online υπηρεσίες είσπραξης προκαταβολών ή εξοφλήσεων
  • Γραμματειακή υποστήριξη
  • Υπηρεσία τηλεφωνικού κέντρου (ώρες γραφείων)
  • Παρακολούθηση και απάντηση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ή instant messaging
  • Εκτυπωτικές υπηρεσίες (μπροσούρες, φυλλάδια, road books κλπ)
  • Δημιουργία πληροφοριακού κέντρου για την οργάνωση του αγώνα (back end management tools)
  • Live check points

Αυτά είναι μερικά από τα πράγματα που μπορούμε να σας προσφέρουμε με την εγγύηση της εμπειρίας μας, με συνέπεια και αξιοπιστία. Οι άνω υπηρεσίες, καθώς απαιτούν και εργατοώρες αλλά και υψηλή τεχνογνωσία, έχουν κάποιο κόστος, αλλά είμαστε σίγουροι ότι θα σας δώσουμε την πιο ανταγωνιστική προσφορά, χωρίς να κάνουμε εκπτώσεις στην ποιότητα και την ουσία του έργου.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να γνωριστούμε και να διερευνήσουμε τις διαθέσιμες λύσεις. Η επικοινωνία όχι μόνο είναι δωρεάν, αλλά είναι καλοδεχούμενη και ευχάριστη.