Ποιοί Είμαστε

Καλώς ορίσατε στο MTBspot.gr, μια ιστοσελίδα φτιαγμένη αποκλειστικά για τους λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας, ενός όρου που περικλείει μέσα του τα πάντα, από μια ολιγόλεπτη βόλτα στο κοντινό βουνό έως μια πολυήμερη εξόρμηση σε απομακρυσμένα και ανεξερεύνητα μονοπάτια.

Στόχος μας είναι να καλύψουμε ένα κενό της κοινότητας που έχουμε παρατηρήσει, και πιθανώς κι εσείς οι ίδιοι: Που και πότε γίνονται οι επόμενοι αγώνες ή κάποια ενδιαφέρουσα μη αγωνιστική περιήγηση; Υπάρχουν πολλές πηγές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιστοσελίδες οργανωτών και ηλεκτρονικά πόρταλ, αλλά μπερδεύονται μέσα στο χάος της διαδικτυακής καθημερινότητας και, στο τέλος, χάνονται.

Εκεί μπορεί να βοηθήσει το MTBspot, αποφασίσαμε να φτιάξουμε μια σύγχρονη, λιτή και προσβάσιμη από όλες τις συσκευές πλατφόρμα όπου θα δίνεται με μια ματιά μια καθαρή εικόνα του τοπίου για το επόμενο χρονικό διάστημα. Παραθέτουμε όλες τις πληροφορίες συνοπτικά και συγκεντρωμένα ώστε να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε το προγραμματισμό σας με καθαρό μυαλό.

Πολλοί από τους οργανωτές διαθέτουν ιστοσελίδες αργές ή όχι τόσο καλά διατηρημένες, που δυσκολεύουν στο τέλος την εύρεση των πληροφοριών που αναζητάτε. Εμείς, καθώς είμαστε ερασιτέχνες του mountain bike αλλά επαγγελματίες του διαδικτύου, εγγυόμαστε ότι η λειτουργικότητα, φιλικότητα και προσβασιμότητα της πλατφόρμας μας θα είναι πάντα εξίσου ποιοτική, όπως ίσως παρατηρήσατε ήδη.

Αν βρίσκετε χρήσιμα και ωφέλιμα τα άνω για εσάς τους ίδιους, η μεγαλύτερη βοήθεια που μπορείτε να μας προσφέρετε είναι να προσθέσετε την ιστοσελίδα στα αγαπημένα σας και να μας ακολουθήσετε στις πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων που παραθέτουμε.

Το MTBspot.gr λειτουργεί υπό την αιγίδα εταιρίας πληροφορικής των νοτίων προαστίων, με παρουσία και έργα στο διαδίκτυο για πάνω από 15 χρόνια. Τα γραφεία μας είναι στην Γλυφάδα Αττικής και η διεύθυνση της μητρικής εταιρίας είναι ΕΔΩ. Είμαστε πάντα ανοιχτοί για γνωριμία και συζήτηση με όλους όσους μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμάς για το βουνό, την ποδηλασία και το πάντρεμά τους.